امضای نخستین قرارداد نفت فلات قاره در قالبBOT مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از تعیین تکلیف پروژه ان‎جی‎ال خارک و واگذاری این پروژه به کنسرسیومی ایرانی خبر داد. به گزارش رو در رو نیوز؛ حمید بورد در نشست خبری که در حاشیه مراسم سی و هفتمین سالروز تاسیس شرکت نفت فلات قاره برگزار شد، از واگذاری پروژه ان‎جی‎ال […]

  • امضای نخستین قرارداد نفت فلات قاره در قالبBOT

    اخبار صنعت نفت

    مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از تعیین تکلیف پروژه ان‎جی‎ال خارک و واگذاری این پروژه به کنسرسیومی ایرانی خبر داد.

    به گزارش رو در رو نیوز؛ حمید بورد در نشست خبری که در حاشیه مراسم سی و هفتمین سالروز تاسیس شرکت نفت فلات قاره برگزار شد، از واگذاری پروژه ان‎جی‎ال خارک به کنسرسیومی متشکل از سرمایه‎گذاری غدیر و شرکت صف خبر داد.

    بر اساس این گزارش، این قرارداد نخستین قرارداد شرکت نفت فلات قاره است که در قالب BOT ‪(Build-Operate-Transfer)‬ امضا می‎شود و طبق برنامه قرار است ظرف سه سال آینده اجرا شود.

    بورد که اردیبهشت ماه امسال از صدور مجوز ۱,۸ میلیارد دلار سرمایه‎گذاری از محل ظرفیت‌های ماده ۱۲ برای اجرای پروژه‌های شرکت نفت فلات قاره در قالب EPCF خبر داده بود، عنوان کرد: امکان افزایش سقف سرمایه‎گذاری تا بیش از پنج میلیارد دلار برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های نگهداشت و توسعه نفت فلات قاره وجود دارد.

    آخرین خبرها از اسفندیار، رشادت و سلمان

    وی از برنامه‎ریزی برای اجرای پروژه‎های نگهداشت و افزایش تولید در میدان‎های سلمان، ابوذر، درود و … از محل سرمایه‎گذاری‎های آینده خبر داد و افزود: با ۲ شرکت ایرانی درباره توسعه میدان اسفندیار در حال مذاکره‎ایم و در صورتی که این مذاکرات به نتیجه برسد، توسعه این میدان با هدف تولید روزانه ۱۵ تا ۲۰ هزار بشکه نفت در دستور کار قرار می‎گیرد.

    به گفته بورد، ظرفیت مناسبی برای افزایش تولید نفت در شرکت نفت فلات قاره وجود دارد و در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز، امکان استفاده حداکثری از این ظرفیت ظرف سه سال آینده فراهم می‎شود.

    وی به ۶۰ تا ۷۰ هزار بشکه افت طبیعی تولید سالانه در مخازن این شرکت اشاره کرد و گفت: افزون بر نگهداشت تولید، برنامه افزایش تولید هم به صورت مجزا در دستور کار نفت فلات قاره قرار دارد.

    مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره همچنین از مذاکره با قرارگاه خاتم ‎الانبیا (ص) برای تکمیل طرح توسعه میدان رشادت خبر داد و با اشاره به برنامه‎ریزی برای حفاری ۶ حلقه چاه در سکوی S۱ میدان نفتی سلمان با هدف افزایش تولید در این میدان، درباره میدان گازی سلمان هم گفت: گاز این میدان به میزان حدود ۱۸۰ میلیون فوت مکعب در روز به عسلویه ارسال می‎شود.

    راهبری لایه نفتی پارس جنوبی به نفت فلات قاره واگذار شد

    وی درباره لایه نفتی پارس جنوبی هم عنوان کرد: راهبری این میدان مشترک به شرکت نفت فلات قاره واگذار شده است.

    بورد در پایان با اشاره به سختی‎های کار در دریا و تفاوت‎های کار در خشکی و دریا، یادآور شد: منابع انسانی، بزرگترین سرمایه شرکت نفت فلات قاره است و برای توانمندسازی، آموزش و ارتقای این سرمایه، برنامه‎های مختلفی داریم.