مسؤول ستاد خدمات‌رسانی به زوار اربعین در صنعت آب خوزستان خبر داد پایداری آب شرب در مرز شلمچه به همت آبفا روستایی خوزستان/ آب شرب در مرز چذابه پایدار می‌شود مسؤول ستاد خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) در صنعت آب خوزستان با بیان اینکه آب شرب در مرز چذابه پایدار می‌شود گفت: به همت […]

  • مسؤول ستاد خدمات‌رسانی به زوار اربعین در صنعت آب خوزستان خبر داد

    پایداری آب شرب در مرز شلمچه به همت آبفا روستایی خوزستان/ آب شرب در مرز چذابه پایدار می‌شود

    مسؤول ستاد خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) در صنعت آب خوزستان با بیان اینکه آب شرب در مرز چذابه پایدار می‌شود گفت: به همت کارکنان شرکت آبفا روستایی خوزستان آب شرب در مرز شلمچه پایدار شد.

     

    درویشعلی کریمی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: کارگزاری خط انتقال آب شرب از طرح غدیر شهرستان بستان تا مرز چزابه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است و تا قبل از مراسم اربعین حسینی(ع) به بهره‌برداری خواهد رسید.

     

    وی با اشاره به آمادگی ستاد عتبات عالیات برای آب‌رسانی به زوار در ایام اربعین حسینی (ع) گفت: با دستور استاندار خوزستان پروژه انتقال آب شرب به مرز چذابه از طرح غدیر مصوب و عملیاتی شده است.

     

    مسؤول ستاد خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) در صنعت آب خوزستان ادامه داد: در این پروژه، لوله‌‌های خط انتقال توسط سازمان آب و برق خوزستان و لوله‌های انشعابات فرعی توسط شرکت آبفا روستایی استان خوزستان تامین شده است.

     

    وی با اشاره به پایداری آب شرب در مرز چذابه گفت: با کارگزاری ۲۷ کیلومتر خط انتقال آب شرب و اتصال به طرح آبرسانی غدیر در شهر بستان، مرز چزابه نیز از آب پایدار بهره‌مند شده است.

     

    کریمی همچنین از تامین و کارگزاری ۱۵ کیلومتر انشعابات فرعی توسط آبفا روستایی استان خوزستان در این پروژه نیز خبر داد.

     

    مسؤول ستاد خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) در صنعت آب خوزستان یادآور شد: با بهره‌برداری از خط انتقال آب شرب به مرز چذابه ۲ روستای فاقد آب شرب این مسیر نیز از نعمت آب شرب پایدار و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

     

    کریمی تصریح کرد: سال گذشته با بهره‌گیری از ۲۵ دستگاه تانکر سیار آبرسانی به مواکب انجام می‌شد که به‌طور میانگین در هر ۲ مرز روزانه بین ۷۰۰ تا ۷۵۰ متر مکعب آب شرب و شست‌و‌شو توزیع شد.

     

    وی با اشاره به اینکه با اقدامات انجام شده آب شرب و شست‌و‌شو در ایام اربعین حسینی (ع) سال‌جاری به‌لحاظ کیفی و کمی شرایط بهتری پیدا کرده است، گفت: با پایداری آب شرب در مرزهای چزابه و شلمچه آبرسانی به زوار در سال‌جاری نیز مطابق با سال گذشته و با کمیت و کیفیت بهتر انجام خواهد شد.

     

    این مسؤول خاطرنشان کرد: با وجود پایداری آب شرب در مرزهای شلمچه و چذابه تعداد ۱۰ دستگاه تانکر سیار برای مواقع اضطراری نیز در هر ۲ پیش‌بینی شده است.

     

    کریمی افزود: ۱۲ اکیپ آزمایشگاه سیار نیز به مانند سال گذشته در ۲ مرز شلمچه و چذابه وضعیت کیفی آب شرب توزیع شده را بررسی خواهند کرد.

     

    وی اظهار کرد: آبرسانی به زوار و مواکب از مسیرهای اهواز تا شلمچه و از اهواز تا چذابه بصورت منظم انجام خواهد شد و مشکلی در تامین آب شرب مواکب و زوار وجود نخواهد داشت.

     

    کریمی یادآور شد: با هماهنگی‌های انجام شده آبرسانی به زوار تا منطقه شیب کشور عراق ادامه خواهد داشت.

     

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پایداری آب شرب در مرز شلمچه اضافه کرد: برکت آبرسانی به زوار امام حسین (ع) با تامین آب شرب ۱۸ روستای مسیر شلمچه همراه بود.

     

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خوزستان ادامه داد: با بهره‌برداری از پروژه مجتمع آبرسانی روستایی شهدای شلمچه ضمن بهره‌مندی ۱۸ روستای مسیر شلمچه، آب شرب پایدار به مرز شلمچه نیز رسید.