در نیمسال گذشته تحقق یافت   حفر و تکمیل ۱۵ حلقه چاه های نفت و گاز از سوی مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران       مدیر عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران از تحقق عملیات حفر و تکمیل ۱۵ حلقه چاه های نفت و گاز در […]

  • در نیمسال گذشته تحقق یافت

     

    حفر و تکمیل ۱۵ حلقه چاه های نفت و گاز از سوی مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران

     

     

     

    مدیر عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران از تحقق عملیات حفر و تکمیل ۱۵ حلقه چاه های نفت و گاز در نیمه نخست سال جاری خبر داد.

     

    به گزارش رو در رو نیوز؛ سعید اکبری در توضیح بیشتر در این باره گفت: از این تعداد چاه  ۱۰ حلقه توسعه ای توصیفی، یک حلقه اکتشافی و چهار حلقه تعمیری تکمیلی است.

     

    وی با بیان اینکه تعداد چاه های حفر شده در این مدت در قیاس با دوره مشابه سال گذشته ۷٫۱۴ درصد افزایش داشته است، افزود: متراژ حفاری از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه ۳۹ هزار و ۳۹۵ متر به ثبت رسید.

     

    اکبری اظهار کرد: از این رقم ۳۴ هزار و ۸۹۱ متر مربوط به چاه های توسعه ای توصیفی، دو هزار و ۱۱۸ متر چاه اکتشافی و دو هزار و ۳۸۶ متر به چاه های تعمیری اختصاص دارد.

     

    مدیر عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران گفت: بیشترین متراژ حفاری در این دوره شش ماهه به میزان چهار هزار و ۸۲۲ متر است که توسط دکل حفاری ۴۶ فتح محقق گردید.

     

    وی با اشاره به اینکه  مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱  هم اکنون ۱۷ دستگاه حفاری سنگین ( ۲۰۰۰ HP ) در اختیار دارد، افزود: با تلاش مستمر کارکنان سختکوش در بخش های عملیاتی و پشتیبانی زمان تعمیرات و انتظارات ۱۰۱ ساعت ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹۰٫۰۹ درصد و نسبت به شاخص پیش بینی شده ۱۶٫۳۱ درصد کاهش نشان می دهد.

     

    اکبری اظهار کرد: ۱۰ دستگاه حفاری این مدیریت در زمان حاضر در بخش حفاری چاه های توسعه ای، دو دکل در حفر چاه های توصیفی، یک دستگاه در حفاری چاه اکتشافی، سه دکل در عملیات چاه های تعمیری و یک دستگاه جدید در مراحل راه اندازی قرار دارد.

     

    مد یر عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت ملی حفاری ایران گفت: ۱۵ دستگاه حفاری این مدیریت هم اینک در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و یک دکل در پروژه های مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در مدار عملیات می باشند.