شصت و سومین مانور بحران سطح یک در موقعیت عملیاتی دستگاه های حفاری   شصت و سومین مانور بحران سطح یک از سوی شرکت ملی حفاری ایران در موقعیت عملیاتی دستگاه حفاری ۸۰ فتح در اهواز برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران این مانور از سوی مدیریت HSE ، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران […]

  • شصت و سومین مانور بحران سطح یک در موقعیت عملیاتی دستگاه های حفاری

     

    شصت و سومین مانور بحران سطح یک از سوی شرکت ملی حفاری ایران در موقعیت عملیاتی دستگاه حفاری ۸۰ فتح در اهواز برگزار شد .

    به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران این مانور از سوی مدیریت HSE ، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و فوریت های پزشکی شرکت برنامه ریزی و به اجرا درآمد .

     شرکت ملی حفاری ایران برگزاری این مانورها را با هماهنگی مدیریت HSE ، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با هدف بالابردن سطح آگاهی کارکنان عملیاتی در مواجهه با حوادث احتمالی ناشی نشت گاز و فوران چاه از سال ۱۳۹۰ در دستور کار خود قرار داده است .

    براساس بررسی های تخصصی به عمل آمده این مانورها تاثیر بسزایی در آگاهی بخشی به کارکنان و راه های پیشگیری از حادثه و کنترل و مهار فوران ها در حین عملیات حفاری داشته است .

    مدیر HSE ، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و فوریت های پزشکی، شرکت در باره مانور اخیر که روز چهارشنبه (۲۶ مهرماه) برگزار شد، توضیح داد: این مانور با برنامه ریزی و  همکاری کارشناسان این مدیریت، حوزه معاونت  مدیرعامل در عملیات حفاری، شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون و مرکز بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز به اجرا در آمد .

    سعید قربانی گفت: این ششمین  مانور مختص دستگاه های حفاری خشکی در سال جاری و نخستین مانور در حوزه  مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۲ بود که در جریان برگزاری آن معاونان مدیرعامل درعملیات حفاری و خدمات تخصصی، شماری از مدیران ارشد و کارشناسان واحدهای مختلف ستادی و عملیاتی حضور داشتند .

    وی افزود: سناریو تعریف شده برای این مانور فوران چاه و آتش سوزی بود که در راستای آن اقدامات فوری در جهت بستن شیرهای ایمنی چاه، توقف عملیات حفاری تا ایمن سازی بستر کار، امداد و نجات و جابجایی تجهیزات اطراف دکل برنامه ریزی و در حین اجرای مانور مورد ارزیابی های فنی از نظر سرعت عمل و شناسایی نقاط قوت و ضعف قرار گرفت .

    قربانی اظهار کرد: در این مانور همچنین عملکرد بخش های عملیات حفاری، پشتیبانی و خدمات امدادی شرکت ارزیابی و نقش  واحدهای آتش نشانی و خدمات ایمنی تاسیسات نزدیک محل استقرار دستگاه و همچنین خودروهای امدادی دکل های حفاری در محدوده استقرار  دستگاه ۸۰ فتح در شتاب بخشیدن به عملیات امداد و نجات بررسی گردید .

    وی گفت: یکی دیگر از مباحث مورد توجه در این مانور کاهش تبعات زیست محیطی ناشی از فوران چاه ها با اهتمام به آلایندگی دستگاه های حفاری در مواقع فوران اعم نشت گاز و نفت بود .