یک کارشناس اقتصاد صادرات را حلقه مقفوده تولید کشور دانست و گفت:در بخش خارجی، سیاست اقتصادی موفق خواهد بود که به صادرات کمک کند نه سیاست خارجی برجام که دروازه ورود کالاهای خارجی شده است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ علی یونسی کارشناس مسائل اقتصادی و عضو هیات […]

  • image

    یک کارشناس اقتصاد صادرات را حلقه مقفوده تولید کشور دانست و گفت:در بخش خارجی، سیاست اقتصادی موفق خواهد بود که به صادرات کمک کند نه سیاست خارجی برجام که دروازه ورود کالاهای خارجی شده است.
    به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ علی یونسی کارشناس مسائل اقتصادی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی در مراسم گرامیداشت روز بسیج اصناف در استان مرکزی گفت: اقتصاد مقاومتی توسط دو بعد دولت و تولید کننده اجرا می شود و انجام اقدامات توسط این دو بخش است که می توان کمک کند تا این سیاست اجرایی شود.

    یونسی اظهار کرد: در صورتی که سیات های اقتصاد مقاومتی به نحو مطلوب اجرا شود رفاه اقتصادی و افزایش درآمد را به همراه داشته و این مهم منجر به قدرت بیشتر کشور در عرصه های مختلف می شود.

    وی توجه به تولید و صادرات را در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم و تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: باید برنامه ریزی در تولید محصولات به گونه ای انجام شود که تولیدات زمینه صادرات را داشته باشند.

    صادرات؛حلقه مفقوده تولید در کشور

    کارشناس مسائل اقتصادی استان مرکزی صادرات را حلقه مقفوده تولید کشور عنوان کرد و گفت: توجه به کیفیت محصولات تولیدی در صادرات محصولات کمک می کند.

    سیاست خارجی برجام؛ دروازه ورود کالاهای خارجی

    یونسی افزود:در بخش خارجی، سیاست اقتصادی موفق خواهد بود که به صادرات کمک کند نه سیاست خارجی برجام که دروازه ورود کالاهای خارجی است.

    عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی بالا بودن قیمت تمام شده محصولات داخل را یکی از مشکلات تولیدکنندگان عنوان و بر تلاش بیشتر برای کاهش هزینه های تولید ملی تاکید کرد.

    پرداخت وام در شرایط فعلی واحدهای تولیدی را از چاله به چاه می اندازد

    وی با بیان اینکه القا کمبود نقدینگی، سیاست وارد شده به تولیدکنندگان است افزود:اجرای غلط سیاست پرداخت وام به واحدهای تولیدی،آنها را از چاله به چاه می اندازد.

    یونسی ادامه داد: در شرایطی که وام ها با نرخ های سود ۲۰ تا ۳۰ درصدی پرداخت می شود کدام تولیدکننده می تواند با میزان سود تولید بالاتر از این میزان جوبگوی این نرخ سود باشد.

    عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی قاچاق کالا را یکی از مشکلات پیش روی اقتصاد مقاومتی عنوان و بیان کرد: متاسفانه شاهد ورود گسترده کالای قاچاق به کشور هستیم و کار تخصصی در حوزه قاچاق کالا انجام نمی شود.

    وی به نقش اصناف در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطر نشان کرد: اصناف پتانسیل های زیادی دارند و به عنوان بخش های کوچک اقتصاد کشور که با هم جمع شده اند می توانند نقش موثری در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشند.