مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که روغن سویای تراریخته دارای اسیداولئیک بالا موجب کاهش عوارضی چون چاقی، بیماری‌های قلبی و بروز مقاومت به انسولین می شود. به گزارش  رو در رو نیوز  به نقل از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی، مطالعات محققان دانشگاه ریورساید کالیفرنیا (UCR) روی نوعی روغن سویای تراریخته در بازار نشان می‌دهد این […]

  • روغن سویا

    مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که روغن سویای تراریخته دارای اسیداولئیک بالا موجب کاهش عوارضی چون چاقی، بیماری‌های قلبی و بروز مقاومت به انسولین می شود.

    به گزارش  رو در رو نیوز  به نقل از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی، مطالعات محققان دانشگاه ریورساید کالیفرنیا (UCR) روی نوعی روغن سویای تراریخته در بازار نشان می‌دهد این روغن توانسته است موجب کاهش عوارضی چون چاقی و بروز مقاومت به انسولین در مقایسه با روغن سویای غیر تراریخته شود.

    روغن سویا که از جمله روغن‌های نباتی پرمصرف در ایالات‌متحده محسوب می‌شود، در سطح جهان نیز محبوبیت روزافزونی دارد.

    روغن سویای Plenish که توسط پژوهشگران مورد آزمایش قرار گرفته به‌گونه‌ای مهندسی شده تا اسید لینولئیک بسیار کمتری داشته و درنتیجه به لحاظ ترکیب، شبیه روغن زیتون شود که اساس رژیم غذایی مدیترانه‌ای بوده و روغن سالمی محسوب می‌ شود. این امر همچنین موجب افزایش ماندگاری روغن در محصولاتی می‌شود که با این روغن سرخ می‌شوند.

    این تیم تحقیقاتی همچنین پلنیش را با روغن‌زیتون مورد مقایسه قرار داده‌اند. براساس نتایج، هر دو نوع این روغن‌ها حاوی مقادیر بالای اسیداولئیک هستند که از جمله اسیدهای چربی است که موجب کاهش فشارخون شده و به کاهش وزن و بیماری‌های قلبی کمک می‌کند