متراژ حفاری نخستین حلقه چاه امدادی در رگ‎سفید از ۱۶۷۰ متر گذشت حفارگران شرکت ملی حفاری، عمق یک هزار و ۶۷۰ متری را در نخستین حلقه چاه امدادی در منطقه عملیاتی رگ‎سفید پشت سرگذاشتند. به گزارش رو در رو نیوز، سپهر سپهری، مدیرعامل و رئیس ستاد راهبری مهار فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید در این […]

  • متراژ حفاری نخستین حلقه چاه امدادی در رگ‎سفید از ۱۶۷۰ متر گذشت

    حفارگران شرکت ملی حفاری، عمق یک هزار و ۶۷۰ متری را در نخستین حلقه چاه امدادی در منطقه عملیاتی رگ‎سفید پشت سرگذاشتند.

    به گزارش رو در رو نیوز، سپهر سپهری، مدیرعامل و رئیس ستاد راهبری مهار فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید در این شرکت، شب گذشته (۱۳ آذر ماه) در منطقه عملیاتی رگ‎سفید این خبر را اعلام کرد و افزود: عمق نهایی حفاری این چاه که به صورت عمودی حفر می شود، بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ متر برآورد شده است .

    وی گفت: کارکنان تلاشگر این شرکت که پیش از این موفق شدند کار نصب و برپایی دکل ۹۳ فتح را بر روی لوکیشن C حدود پنج روز زودتر از عرف معمول کار انجام دهند، هم‎اکنون نیز از نظر جدول زمانبندی حفاری پنج روز نسبت به برنامه جلو هستند.

    سپهری عنوان کرد: زمان پیش بینی شده برای حفر این چاه ۳۸ روز پیش بینی شده است که تاکنون ۱۲ روز آن سپری شده و در زمان حاضر در مرحله جداری گذاری قرار دارد.

    وی ادامه داد: حفاری دومین حلقه چاه امدادی روی لوکیشن A در این موقعیت نیز در مدت ۹ روز کار با متراژ ۹۱۶ متر و با کاربست دستگاه حفاری ۹۴ فتح در دست اجرا قرار دارد.

    سپهری با بیان این‎که حفاری چاه دوم به روش جهت‎دار و تا عمق ۲ هزار و ۵۰۰ متری صورت می پذیرد، گفت: حفاری این چاه‎ها با هدف مهار فوران و کنترل چاه ۱۴۷ از عمق صورت می گیرد.

    به گفته وی، به موازات این اقدامات، تیم های تخصصی، عملیاتی و پشتیبانی این شرکت و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بسیج امکانات و تجهیزات لازم و طراحی و برنامه ریزی مهندسی، عملیات مهار فوران چاه از سطح را نیز دنبال می کنند.

    رئیس ستاد راهبری عملیات مهار فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید در شرکت ملی حفاری ایران افزود: این کار تخصصی دارای حساسیت و ویژگی های خاص است که مهارگران تلاش دارند با رعایت استانداردهای ایمنی و در سلامت کامل، آن را به سرانجام برسانند.

    وی توضیح داد: کنترل فوران و بستن دهانه این چاه با توجه به فشار و دمای بالا و شرایط آن با استفاده از استینگر در حال اجراست و مهارگران توان خود را روی این عملیات متمرکز کرده‎اند که به نتیجه مطلوب دست یابند