سرپرست مدیریت بازسازی و ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات حفاری و خدمات جنبی شرکت ملی حفاری از در دست اجرا بودن ۵۰ قرارداد جاری با سازندگان داخلی در زمینه های خدمات فنی، سازندگی و جوشکاری، سند بلاست و رنگ آمیزی، تعمیرات اساسی و تامین قطعات یدکی خبر داد. به گزارش پایگاه خبری رو در رو […]

  • سرپرست مدیریت بازسازی و ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات حفاری و خدمات جنبی شرکت ملی حفاری از در دست اجرا بودن ۵۰ قرارداد جاری با سازندگان داخلی در زمینه های خدمات فنی، سازندگی و جوشکاری، سند بلاست و رنگ آمیزی، تعمیرات اساسی و تامین قطعات یدکی خبر داد.

    به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز ، مهدی عرشیان در تشریح برنامه این مدیریت توضیح داد: علاوه بر ۵۰ قرارداد پیش گفته، قرارداد ساخت زیر سازه و بخش های فلزی دستگاه حفاری نیز در دست اجرا است.

    وی گفت: مهمترین قراردادها مربوط به خدمات سازندگی و جوشکاری، سند بلاست و رنگ آمیزی، تعمیرات موتور آلات و ماشین آلات و  تعمیر پمپ های فشار قوی تزریق سیمان و اسید است.

    عرشیان افزود: از سوی دیگر با توجه به ضرورت کار، درخواست ۶ مناقصه جدید در خصوص تعمیرات اساسی، تامین قطعات یدکی و ساخت لوله های پر فشار (STAND PIPE MANIFOLD) و مخازن سیال در دست بررسی است.

    سرپرست مدیریت بازسازی و ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات حفاری و خدمات جنبی اظهار کرد: هشت تقاضای خرید نیز از طریق مدیریت تدارکات و امور کالا مربوط به الکترو موتورها، کابل ها، روشنایی و اتصالات تهیه شده که در انتظار تایید کمیته تعمیرات اساسی است.

    وی گفت: همچنین مقرر شده است تا فرآیند تعمیر بخشی از تجهیزات دستگاه های حفاری  پس از تامین قطعات با استفاده از توان متخصصان شرکت در مدیریت نگهداری و تعمیرات (نت) صورت پذیرد.

    عرشیان با اشاره به اینکه در دستگاه های حفاری، سازه یکی از اصلی ترین بخش های دکل محسوب می شود، افزود: ساخت یک سازه آماده جهت جایگزینی در زمان بازسازی دکل ها در دست اقدام است تا مدت زمان بازسازی دستگاه ها را به حداقل برساند.

    وی فعالیت بازسازی دستگاه های حفاری توسط پیمانکاران در سایت را مورد تاکید قرار داد و افزود: هم اکنون در بخش های بازسازی و  تعمیرات اساسی روی سازندگی و جوشکاری، سند بلاست و رنگ آمیزی، کابل کشی و ساخت مخازن تمرکز داریم.

    عرشیان با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی، گفت: اهتمام شرکت ملی حفاری بر محور توانمند سازی صنایع داخلی و تقویت ساخت قطعات و تجهیزات در داخل کشور است و در این راستا مدیریت بازسازی و ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات حفاری و خدمات جنبی تلاش دارد تا در قراردادهای تامین قطعات با هماهنگی مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت بیشتر از قطعات ساخت داخل استفاده کند تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، موجب  خودکفایی در این صنعت شود.

    وی با اشاره به وجود زیر ساخت، امکانات و نیروهای مجرب و کارآمد افزود: این مدیریت آمادگی کامل دارد تا طبق برنامه زمان بندی شده نسبت به بازسازی هر کدام از دستگاه های حفاری منتخب شرکت که از سوی معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری اعلام می شود، اقدام کند.