مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز با اشاره به توانمندی این شرکت در تولید و پوشش لوله‌های انتقال گاز ترش و نفت فوق سنگین گفت: خودکفایی در این زمینه علاوه بر حفظ اشتغال موجود،  باعث جلوگیری از خروج منابع ارزی کشور به مبلغ ۳۰۰ میلیون یورو شد. به گزارش پایگاه خبری رو در رو […]

  •  

     

    مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز با اشاره به توانمندی این شرکت در تولید و پوشش لوله‌های انتقال گاز ترش و نفت فوق سنگین گفت: خودکفایی در این زمینه علاوه بر حفظ اشتغال موجود،  باعث جلوگیری از خروج منابع ارزی کشور به مبلغ ۳۰۰ میلیون یورو شد.

    به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز ، علی خنیفر روز پنج‌شنبه با اشاره به اینکه پروژه خط لوله گوره به جاسک به منظور امنیت و پایداری صادرات نفت کشور تا سال ۱۴۰۰ باید به بهره‌برداری برسد، گفت: شرکت لوله سازی اهواز بیش از ۵۰ درصد تامین خط لوله یک هزار و ۱۰۰ کیلیومتری آن را بر عهده دارد.

    وی تصریح کرد: به صورت رسمی این شرکت تامین کننده ۵۵۰ کیلومتر (نیمه مسیر) از خط لوله گروه به جاسک است اما از آنجایی که دیگر شرکت‌های لوله سازی کشور نتوانسته‌اند تاکنون نسبت به تحویل بخشی از سهمیه درنظر گرفته شده خود اقدام کنند، لوله سازی اهواز قرار است تعهدات تولیدی خود نسبت به پروژه را افزایش دهد.

    تحریم‌ها باعث خودکفایی در پوشش دولایه FBE لوله

    مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز با بیان اینکه پیش از اعمال تحریم‌ها بر اساس قرارداد تولید با شرکت ملی نفت ایران، باید پوشش FBE از طریق یک شرکت چینی انجام می‌شد، گفت: به واسطه تحریم‌های ظالمانه قرارداد منعقد شده در این رابطه با طرف چینی فسخ شد ولی با توانمندی که در این شرکت وجود داشت، موفق به اجرای طرح ارتقای کمی و کیفی پوشش FBE دولایه شدیم.

    وی با تاکید بر اینکه از این پس شرکت لوله‌سازی می‌تواند در پروژه هایی که نیاز به لوله‌های پوشش FBE دولایه دارد شرکت کند، یادآور شد: این درحالی است که شرکت سلمز هلند بدون در نظر گرفتن هزینه های نصاب و کارشناس، مبلغ معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو برای تجهیز کارگاه پوشش FBE  را پیشنهاد کرد؛ اما با بکارگیری توان داخلی این طرح با ۱۰ درصد هزینه پیشنهادی کشور هلند یعنی ۱۰میلیارد ریال اجرایی شد.

    تحویل ۲۵۰ کیلومتر از لوله های خط انتقال گوره به جاسک

    خنیفر همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه تاکنون۲۵۰ کیلومتر از لوله‌های خط انتقال گوره به جاسک تحویل شرکت ملی نفت ایران شده، افزود: در تلاش هستیم شرکت لوله‌سازی اهواز تا شهریور ماه سال آینده تعهدات خود در قبال این پروژه را بطور کامل به انجام برساند.

    وی در خصوص میزان تولید صورت گرفته در این شرکت ، گفت: طی ۲ سال گذشته موفق به شکستن رکورد تولید در لوله سازی اهواز شدیم.

    مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز خاطرنشان کرد: در سال جاری ۱۴۵ هزار تن افزایش تولید در این شرکت صورت گرفته که باعث حفظ و پایداری فرصت‌های شغلی موجود شده است.

    بر اساس این گزارش، طرح ارتقاء کمی و کیفی پوشش FBE دولایه شرکت لوله سازی اهواز برای پوشش لوله‌های پروژه ملی گوره_جاسک است که ورق‌های آن در داخل کشور و توسط شرکت فولاد اکسین تولید می‌شود و ظرفیت کارخانه را از نظر کمی بیش از ۶۰ درصد افزایش می‌دهد، همچنین با راه‌اندازی دستگاه تولید محافظ پخ دوسر لوله علاوه بر بالا رفتن احتمال اخذ پروژه‌ها به دلیل کاهش قیمت تمام شده، سالانه صرفه جویی بیش از ۴۰ میلیارد ریال محقق می شود.

    طرح گوره به جاسک انجام پروژه خط انتقال نفت خام از جنوب غربی ایران به جنوب شرقی ( گوره به جاسک) به طول هزار و ۱۰۰ کیلومتر با نیاز ۳۶۶ هزار تن ورق است.

    همچنین به واسطه تولید ورق عریض در استان، ساخت لوله‌هایی که از استاندارد لازم در انتقال گازهای ترش و نفت فوق سنگین را داشته باشند؛ برای اولین بار در کشور انجام شد.