پرینت شناسه خبر : 6073 | تاریخ انتشار : 17 می 2020 - 20:49 | 145 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

میزان پروتئین گندم خوزستان بالاتر از میانگین کشوری است


میزان پروتئین گندم خوزستان بالاتر از میانگین کشوری است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در حالی که متوسط پروتئینموجود در گندم در کشور ۱۲ درصد است این رقم در خوزستان ۱۳ درصد است. به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز ، کیخسرو چنگلوائی  با اشاره به اینکه گندم خوزستان نسبت به گندم سایر نقاط کشور کیفیت بیشتری دارد، اظهار کرد: گندم موجود در […]

  • رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در حالی که متوسط پروتئینموجود در گندم در کشور ۱۲ درصد است این رقم در خوزستان ۱۳ درصد است.

    به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز ، کیخسرو چنگلوائی  با اشاره به اینکه گندم خوزستان نسبت به گندم سایر نقاط کشور کیفیت بیشتری دارد، اظهار کرد: گندم موجود در کشور به صورت متوسط ۱۲ درصد پروتئین دارد در حالی گندم تولید شده در استان خوزستان ۱۳ درصد پروتئین دارد.

    وی افزود: این امر باعث شده گندم تولیدی در استان خوزستان از کیفیت بالایی برخوردار باشد و متقاضیان فراوانی دارد و می تواند برای سلامتی مردم کشور بسیار مفید واقع شود.

    چنگلوائی همچنین با اشاره به اینکه به دنبال افزایش حجم تولید گندم در هر هکتار هستیم، تاکید کرد: کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در حال فعالیت روی این موضوع هستند که تولید گندم خوزستان با همین شرایط در هر هکتار افزایش یابد و بتوانیم تولیدات استان را افزایش داده و به اقتصاد کشاورزان استان نیز کمک کنیم.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان توضیح داد: در حال حاضر متوسط برداشت گندم در هر هکتار کمی بیشتر از چهار تن است، بیان کرد: به دنبال افزایش این حجم تا هفت تن در هر هکتار هستیم و این امر در برخی مزارع الگویی جواب مثبت داده است.

     

     

     

     

     

     

     

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در حالی که متوسط پروتئینموجود در گندم در کشور ۱۲ درصد است این رقم در خوزستان ۱۳ درصد است.

    به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز ، کیخسرو چنگلوائی  با اشاره به اینکه گندم خوزستان نسبت به گندم سایر نقاط کشور کیفیت بیشتری دارد، اظهار کرد: گندم موجود در کشور به صورت متوسط ۱۲ درصد پروتئین دارد در حالی گندم تولید شده در استان خوزستان ۱۳ درصد پروتئین دارد.

    وی افزود: این امر باعث شده گندم تولیدی در استان خوزستان از کیفیت بالایی برخوردار باشد و متقاضیان فراوانی دارد و می تواند برای سلامتی مردم کشور بسیار مفید واقع شود.

    چنگلوائی همچنین با اشاره به اینکه به دنبال افزایش حجم تولید گندم در هر هکتار هستیم، تاکید کرد: کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در حال فعالیت روی این موضوع هستند که تولید گندم خوزستان با همین شرایط در هر هکتار افزایش یابد و بتوانیم تولیدات استان را افزایش داده و به اقتصاد کشاورزان استان نیز کمک کنیم.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان توضیح داد: در حال حاضر متوسط برداشت گندم در هر هکتار کمی بیشتر از چهار تن است، بیان کرد: به دنبال افزایش این حجم تا هفت

     

برچسب ها
نوشته های مشابه
استاندار خوزستان: توسعه اهواز نیازمند بکارگیری پیمانکاران توانمند است
ضرورت توسعه نیروگاه‌های بادی برای تامین برق پایدار
ثبت رکورد تازه تولید در پتروشیمی مسجدسلیمان
اذعان مراکز جهانی به بهبود شاخص‌های کلان اقتصاد ایران
رکورد مصرف برق در خوزستان باز هم شکسته شد
رشد ۳۶ درصدی ذخیره‌سازی گاز در دولت شهید رئیسی برای مقابله با ناترازی گاز کشور
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.