دبیر شورای سلامت اهواز گفت: هر چند در یک هفته تا ۱۰ روز اخیر روند واکسیناسیون در مناطق روستایی سرعت گرفته است اما در برخی نقاط روستایی همچنان مقاومت نسبت به واکسیناسیون ادامه دارد و میزان پوشش واکسیناسیون در این نقاط پایین است. دکتر مهران احمدی‌بلوطکی در گفت‌وگو با رو در رو نیوز،با اشاره به […]

  • دبیر شورای سلامت اهواز گفت: هر چند در یک هفته تا ۱۰ روز اخیر روند واکسیناسیون در مناطق روستایی سرعت گرفته است اما در برخی نقاط روستایی همچنان مقاومت نسبت به واکسیناسیون ادامه دارد و میزان پوشش واکسیناسیون در این نقاط پایین است.

    دکتر مهران احمدی‌بلوطکی در گفت‌وگو با رو در رو نیوز،با اشاره به وضعیت ابتلا به کرونا در اهواز، اظهارکرد: در حال حاضر همچنان روند موارد بستری کرونا نسبت به هفته‌های گذشته کاهشی است اما در یکی دو هفته گذشته روند وضعیت بیماران سرپایی تقریبا ثابت شده است.

    وی با بیان اینکه فعلا آمار بیماران سرپایی و بستری پایین است، افزود: در این مدت، روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ بیمار به مراکز منتخب اهواز مراجعه می‌کنند که ۲۰ تا ۳۰ درصد تست‌ها معادل ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر مثبت می‌شود.

    احمدی‌بلوطکی گفت: بابت بروز پیک جدید کرونا در آبان‌ماه نگرانی وجود دارد در حالی که اگر واکسیناسیون سریعا انجام و دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود، پیک جدیدی نخواهیم داشت یا پیک کوتاهی رخ خواهد داد.

    وی با بیان اینکه شرایط کنونی بهترین فرصت برای انجام واکسیناسیون است، افزود: تاکنون تقریبا ۸۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و باید ۲۰ درصد دیگر نیز سریعا برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

    دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به میزان واکسیناسیون دانش‌آموزان اهوازی بیان کرد: تاکنون ۴۵ درصد دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال حداقل یک نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند. با توجه به اینکه آموزش و پرورش در حال رفتن به سمت آموزش حضوری است، تنها در صورت گذشت دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن، اطمینان خاطر داریم و می‌توانیم بگوییم که دانش‌آموزان به ایمنی مطلوبی رسیده‌اند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند به مدرسه بروند بنابراین خانواده‌ها باید سریعا نسبت به واکسیناسیون دانش‌آموزان اقدام کنند.

    وی در خصوص وضعیت واکسیناسیون روستایی در اهواز نیز گفت: هر چند در یک هفته تا ۱۰ روز اخیر روند واکسیناسیون در مناطق روستایی سرعت گرفته است اما در برخی نقاط روستایی همچنان مقاومت نسبت به واکسیناسیون ادامه دارد و میزان پوشش واکسیناسیون در این نقاط پایین است.