مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: ساخت هفت هزار و یکصد قلم قطعات پر مصرف کاربردی صنعت حفاری در دو دهه اخیر، حاصل هم‌افزایی و همکاری مؤثر و مستمر میان این شرکت، مراکز علمی پژوهشی و سازندگان و صنعتگران داخلی است. به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز، حمیدرضا گلپایگانی در حاشیه بازدید از […]

  • مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: ساخت هفت هزار و یکصد قلم قطعات پر مصرف کاربردی صنعت حفاری در دو دهه اخیر، حاصل هم‌افزایی و همکاری مؤثر و مستمر میان این شرکت، مراکز علمی پژوهشی و سازندگان و صنعتگران داخلی است.
    به گزارش پایگاه خبری رو در رو نیوز، حمیدرضا گلپایگانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰ با تبریک ایام‌الله دهه فجر و چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، گفت: شمار این قطعات با احتساب افزایش و تکثیر منابع ساخت داخل به حدود ۲۳ هزار قلم می‌رسد که ضمن خودکفایی در این زمینه در شرایط محدودیت‌ها و تحریم‌های ظالمانه در عمل مانع ایجاد کوچکترین وقفه در عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی به چاه‌های نفت و گاز شد.
    وی اظهار کرد: دستیابی به دانش فنی و ساخت کالا و تجهیزات به‌دست صنعتگران داخلی از آرزوهای به ظاهر دست‌ نیافتنی سال‌های گذشته صنعت نفت کشور بود که خوشبختانه در چهار دهه گذشته با تلاش متخصصان و کارشناسان و تعامل و همکاری سازندگان، تولید کنندگان و مراکز دانش‌بنیان، گام‌های ارزشمندی در این راه برداشته شده است که جای قدردانی دارد.
    مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه دستیابی به دانش ساخت و بومی‌سازی قطعات و تجهیزات صنعت نفت و حفاری حسب نیاز و تا خودکفایی کامل استمرار دارد، اظهار کرد: تلاش بر این است که قطعات و تجهیزات ساخت داخل براساس شرایط و استانداردهای مورد قبول و کامل و جامع‌تر از مشابه خارجی تولید شود و قابل رقابت و صادرات باشد.

    گلپایگانی نیز به سفارش خرید ۲۳۱ قلم اقلام مورد نیاز ساخت داخل به ارزش افزون بر ۵۷۱ میلیارد ریال از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۷۰ قلم کالای خریداری شده به ارزش حدود ۴۳۴ میلیارد ریال تحویل انبار شده و بقیه در حال اجراست.
    وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت نفت در استان خوزستان در سال ۱۴۰۰ که به‌عنوان سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها نامگذاری شده است، افزود: این رویداد اقتصادی فرصتی است تا دست‌اندرکاران این صنعت ضمن عرضه آخرین دستاوردهای علمی و فنی خود با توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و نیازهای صنعت نفت بیشتر آشنا شوند.
    مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با این توضیح که انتظار می‌رود این نمایشگاه در چارچوب اهداف پیش‌بینی شده بتواند مسیر دستیابی به تولیدات داخلی را کوتاهتر کند و شاهد ابتکارات و ابداع‌های نوینی در داخل کشور باشیم، از برگزار کنندگان این رویداد اقتصادی تشکر کرد.